Under 2013 tågluffade över 200 000 personer. En hög siffra som ökat de senaste åren. ökningen tros bero på bättre valmöjligheter, lägre priser och ökat miljötänkande. Vi tror att en faktor är att folk har förstått hur förbaskat kul det är! Är du en av dem som funderar på att tågluffa nästa sommar? Isåfall hoppas och tror vi att du ska få stor användning av den här sajten. Kolla igenom menyalternativen, där finns massor med information och tips. Kolla också in vår länksamling, där finns verktyg och annat som kan hjälpa dig på vägen. Eller varför inte spana in de vanligaste funderingarna?

 

 Att tågluffa är ett bra sätt att resa runt på. Dels får du se mer av länderna när du färdas med tåg istället för med flyg. Dels bidrar du till en bättre miljö. Vi anser att det bästa sättet att lära känna sig själv och få en förståelse för sin omgivning är att försätta sig i situationer som avviker från sin vardag och det man är van vid. Kort och gott, att uppleva olika kulturer.

Har du funderingar eller tips på hur vi kan göra sidan bättre så släng hemskt gärna iväg ett mail till oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.